Sekretesspolicy

Förbehåll
Vi fäst alltid stor vikt vid din integritet och agera för att skydda dina personuppgifter. Vi delar inte sälja information till tredje part, eller använda personuppgifter för något annat ändamål än den är avsedd för skäl.

samla in information

VAD DU GER OSS

Vi samlar in information som du ger oss eller tillåta oss att komma åt. Information kan innefatta, men är inte begränsat till, ditt namn, bild, födelsedatum, e-post och fysisk adress, telefonnummer, kön, kontaktlistor, sociala medieinformation och profil, plats (GPS) information aktivitet och prestandainformation, och när nödvändig, kreditkortsuppgifter.

VAD VI samlar in från dig

Vi kan automatiskt samla in information om din interaktion med, och användning av våra produkter och tjänster. Information som vi kan samla inkluderar, men är inte begränsat till, ditt telefonnummer, Enhetsbeteckning och hårdvaruinformation, IP-adress, typ av webbläsare och språk, cookie-information, systemtyp, oavsett om du har som gör det möjligt programvara för att få tillgång till vissa funktioner, åtkomsttider, med hänvisning webbadresser, information om dina inköp och annan information om dina interaktioner med oss.

Vad vi samlar in från andra skor interaktioner och TREDJE PART

Vi kan kombinera information som du ger oss med annan information från skor källor, transaktioner och kommunikation. Detta kan innefatta, men är inte begränsat till, information från skor butiker, direktreklam, kataloger, händelser, produkter och applikationer, eller andra Skor interaktioner. Vi kan också kombinera den informationen med data som är tillgängliga för allmänheten och uppgifter från tredje part. Vi samlar också information om gåva mottagare som tillhandahålls av givaren.

Försäljningskampanjer möjlighet

Ibland ger vi möjligheter säljfrämjande åtgärder till den valda gruppen bland våra kunder står för ett annat företag. När vi går vidare med denna verksamhet, kommer vi inte att avslöja ditt namn och adress till företaget.

Köpmännen samarbetar vi med

Vi har ett nära samarbete relation med affiliate företag. Vi kommer att dela identifierbar kundinformation för personer med kooperativa köpmän eller leverantörer av produkter och tjänster till vår hemsida och affärspartners som är kopplade till vår hemsida, kan du identifiera när frågan har att göra med den tredje parten.

Säkerhet garanti
Vi tolererar inte någon form av plastkort bedrägeri! Vi gör alltid vårt bästa för att se till att din shoppingupplevelse är säker och secure.You är helt skyddade medan shopping på vår sida. Betalningsprocessen är skyddad av industristandarden kryptering mellan kundens webbläsare och vår webbplats, och återigen mellan vår webbplats och betalning gateway. Allt som kan garantera att ingen kan avlyssna dina plastkortuppgifter.

ANVÄNDAR

Din användning av våra produkter och tjänster, och eventuella tvister som uppstår dem, är föremål för denna integritetspolicy samt våra användarvillkor. Besök gärna våra användarvillkor, vilket förklarar andra villkor som reglerar användningen av våra produkter och tjänster.